Judas Juda-ah-as

Ska övningsköra in till Öre nu med pappsen och hämta min balklänning. ÅÅh bara några dagar kvar till balen nu, fyfan va kul det kommer bli!



Have you ever had the feeling that you was being had?
I don’t switch up I just laugh

Är det lugnt om jag kallar dig baby?

Råkade bryta mitt "nykterhetslöfte" igår och åkte till löa, löafest ftw. Hade kul, men kvällen kunde gått bättre,  jag glömde mitt legg, (kom väl in i barområdet ändå när det var manliga vakter. hade inte lika tur med dom kvinnliga...) sen hade jag och ullis knappt pengar att ta oss in eller hem, jag brände mig på massa brännässlor och slog i benet i en sten så nu har jag fetaste bulan på smalbenet lagom till studenten och balen. Men allt annat än det var grymt iallafall, haha!

Nu ska jag ta och städa igenom rummet rejält, alla gamla papper och skolgrejer ska ut ut ut! Ska bli så skönt att slippa se skiten mer.


Borta bra, men hemma lite bättre

Kom hem för nån timme sen från den där utbildningsgrejen, är helt slut i både huvudet och kroppen. Ibland finns det inget bättre än att bara komma hem. Det kändes lite som en rätt onödig resa nu i efter hand, men det ju bra att man fick träffa dom andra man ska jobba med i sommar. Great. Funderade på att dra på krogen eller till en fest i linde nu ikväll (men det ska får jag ju inte göra, ska vara nykter tills juni! haha) men känner egentligen bara för att vara hemma och slöa nu efter att ha varit runt överallt här i länet dom senaste dygnen. Japp idag tänker jag vara tråkig! mehe.. slår väl på en film och kryper ner under täcket, sen kommer jag sova som en stock

Adjö

Drar på en utbildningsresa inför sommarjobbet idag, oömma kläder och bekväma skor ska medtas. Blir som när man var liten och skulle på utflykt nästan! haha. Kommer hem på fredag, peace

If this is fake, count me out

 


Jag ser ljuset i tunneln

Nu är det bara att ge järnet. Idag ska allt plugg vara klart och därefter är jag fri ♥ Nu ska jag bara kämpa mig igenom det sista.


Fast delivery


Måste få säga att Nelly.com har snabbatse leveransen på sina varor! Beställde hem några skor (dom till vänster) i torsdags och fick hem dom i fredags. Mycket nöjd. Så nu måste jag bara bestämma mig för vilka jag ska ha på balen.. Ville köpa några vita eller gråa, för det skulle passa klänningen bättre, men hittar inga snygga någonstans! Så kör på svart iallafall. Ska ha någon av skorna på bilden men vet inte vilka jag vill ha. Dom Nya, till vänster, tycker jag är snyggare och skulle kunna ha ute efter studenten. Men dom till höger passar nog mer till balen, fast tycker sånna skor är så fula och vill egentligen inte ha dom. Vilka problem man har?

 


Doomsday

Nu är slutet nära, domedag idag! Eller? Alltså egentligen tycker jag sånt här är jätte larvigt och blir så irriterad på alla dom här domedagsprofeterna som skrämmer upp folk. Som om världen kommer gå under idag? Men ändå blir jag liite rädd liksom om man har fel. Alltså holy crap om det skulle hända? Då skulle man ju vara rätt körd! Men det tror jag inte. Fast tänk om? usch. Nej skiter i vilket, lägger mig i solen och försöker bli brun nån gång innan den här välden går under. (Sanoolikheten att något av dom två sakerna skulle hända är nog dock lika stor)

It's friday baby

Har slitit som ett djur i skolan, gjorde 3 prov och sen en redovisning på det. Kul att göra det på en dag som man egentligen är ledig. Nice nice. Skönt att ha det gjort iallafall! Sen fick jag och lollo reda på vad vi fick i betyg på projektarbetet, FUCKING MVG! Hur fan gick det till?! vi som trodde vi skulle få IG och hoppades bara på G, men tji fick vi. GJORDE MIN DAG.

Senare ikväll blir det att åka till linde. Men just nu ska jag bara njuta av att det är fredag och helg ♥

13/20


Show me your teeth

Gick till tanddoktorn idag efter skolan, sista gången som det är gratis för mig, sen får jag betala själv och räknas som vuxen? hujeda mig va tiden går fort nu! inte kul någonstans, snart är jag en gammal kärring (ålderskrisen). Fixade iaf nått som liknade ett hål fast inte var det tydligen, måste ju passa på när det är gratis!? utnyttja allt till max, moha

Nu idag så har jag också haffat en studentklänning, score! helt underbart, nu är det nog inte så mkt kvat att fixa innan studenten? Har klänning, skor, ska ta mått på balklänning på onsdag. Allt går som smort
8/17

Satan i gatan


Far till linde för lite chilldricka. Fast ah, inte jag inte.

Sjukis

Jappjapp, då är man sjuk igen, som vanligt när jag har mycket att göra i skolan.. Fast att jag sov med fönstret öppet och låg och skakade sönder halva natten kan ju ha gjort sitt också. Men men.

Och nu har jag lovat mig själv att inte dricka igen förrens studentveckan, för att det gick så dåligt för mig på studentfesten. Försökte på mig en såndära all in men det gick nog lite överstyr, haha herregud.. Tog mig en hel dag att återhämta mig, så där kastade man bort en hel studiedag. KUL. Sen skulle jag och Felicia till stan den dagen, men det gick ju inte. Jävligt klantigt av mig. Behövde åka dit för att lämna tillbaka studentklänningen jag köpte och ta mått på balklänningen. Haha just ja, jag ville egentligen inte gå på balen förut, men när jag insåg att jag hade missat sista chansen att köpa biljett dit så fick jag panik och ångrade mig som fan, vem vill missa balen egentligen?! Men som tur var så sålde dom igen den här veckan så nu har jag biljett och ska dit iallafall. Är det inte konstigt att man kan dissa något och sen när man inte kan få det så ångrar man sig? Same old same old.
6/17


10 maj

Tog en låång sovmorgon idag, är ju ledig både idag och imorgon! klagar inte klagar inte. Så nu ska jag ut och steka i solen några timmar. Sen väntar lite mer plugg, en lång promenad i solen och sen kanske kanske studentfest ikväll. awesome dudes
2/16

Oh dear

Gick nästan runt i alla affärer i hela Örebro idag för att hitta en studentklänning. Gick det bra? Nope. Kom hem med en jag gillade lite från hm men ångrade mig direkt när jag kom hem, det är heelt fel vit färg som inte går ihop med studentmössan. Så den åker tillbaka. Ska prova min lycka och beställa hem några från nelly.com och se om det finns några dugliga.


Nex Dress SEK 479, Sisters Point - NELLY.COMBrijett Lace Dress SEK 299, Club L - NELLY.COMLace Bandeau Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

-

Throw your soul through every open door
Count your blessings to find what you look for


Vad är väl en bal på slottet?..

Åkte till skolan idag fast jag inte hade några lektioner. Men åkte dit och skrev ett gamalt prov jag missat. You go girl

Sen har jag blivit sjukt otaggad på balen, jag fattar inte ens varför man ska dit? För det första så verkar det vara så tråkigt, sen är jag inte precis en person som gillar ett "klä upp mig" i balklänning och allt trams. Nej usch.. Nu känns det som att jag bara går dit för att man ska, inte för att jag vill. Då är det egentligen helt onödigt att gå om jag måste tvinga mig själv? Aja jag fick ifallafall reda på att det var sista dagen att köpa biljett idag så kan väl inte dra dit! om de inte säljer igen.

Förresten så ska jag börja med en lite ny grej här fram till studenten, för att peppa mig själv till att göra klart allt plugg innan vi slutar så kommer jag skriva hur många av alla prov och inlämningar jag har gjort och har kvar längs ner i inläggen. Rätt ointressant, haha! Men skit samma, det får nog mig att ta tag i det bättre. Plus att jag blir glad av att se att jag kommer någonstans.

1/16

Just get back up when it knocks you down


Vem är en duktig flicka?

Sådäärja nu är jag helt klar med mitt PM i religion. På 2800 ord! 8 sidor blev det. Och jag skrev hela idag!? Shit va bra jag är, att jag orkade. Det kan ju förklara varför jag har så ont i huvudet nu? All awesomeness stiger bara uppåt och fastnar i huvudet så måste det vara helt klart. Känner för att bara slänga mig i sängen och dö, skulle vara skönt

Värd skoldag

Nu efter lovet kommer jag varken ha spanska eller svenska länge, tjiho! vilket innebär fetaste sovmorgonen nu på torsdagar. Ända till kl 13.00 trodde jag.. var tydligen bara till kl 12.00 märkte jag när jag kom till skolan. Bra att jag fortfarande har förra terminens schema, tummen upp. Så där missade jag en lektion. Lektionen efter det fick vi tydligen jobba själva på och sista lektionen jobbar vi också själva på. Så jag missade alltså den enda lektionen jag behövde gå på idag? braa däär.

Nu väntar mer plugg för jag har ett 8 sidor långt PM att göra klart tills kl 24.00 ikväll! Och började med det idag också, men skrev 3 sidor innan skolan så är väl på gång. Känner att jag har fått tillbaka förmågan att plugga igen, kan behövas nu dom sista veckorna i skolan. Gjorde en lista på allt som måste vara klart innan studenten (en månad kvar typ) och än så länge är det 16 punkter som måste vara klara. SKJUT MIG

Längesen

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så längesen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen


-


Goodbye Spotify - Hello Grooveshark

Japp, kommer nog inom en snar framtid att sluta med spotify och bara lyssna på grooveshark som jag blev tipsad om idag. Sparar spotifykontot tills den dagen när jag har råd med premium, men det lär ju dröja.

Kom hem från krogen i lördags och startade som vanligt spotify, på så låg volym som möjligt för att inte väcka mamma och pappa. Kappt att jag själv hörde musiken. Sen kom paniken när jag kom på att det var den 1 maj och jag bara har 10 timmar att lyssna på, och när sitter jag och slösar värdefulla minuter och hör ju ens knappt musiken?

Kan ju säga att det inte finns en chans att jag orkar dela upp tiden man får lyssna på musik under en månad, jag kan lyssna på spotify dom 10 timmarna under 2 dygn så då tycker jag inte att det är värt att använda det mer, vad ska man göra resten av månaden då? Nej, tack för vår tid tillsammans spotify men nu går jag över till någon annan.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll


Andas andas allting snurrar runt

Blev en helg på krogen skulle man kunna säga, först strömpis i fredags sen frimis i lördags. Kan säga att min plånbok ångrar det lite men vafan var väl värt det. Jag tyckte det var liite tomt på strömpis i fredags men när jag kom till frimis så förstod man ju vart alla tog vägen, det var verkligen packat med folk. Och innan Erik Hassle skulle spela kunde man knappt gå varken ut eller in! damn

Bästa bilden jag fick på killen

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
Dom andra drog
Andas, andas men det är för varmt

- texten i veronica maggios låt mitt hjärta blöder berkriver ganska bra känslan inne på frimis där ett tag!

RSS 2.0