Woho

Blir nog frimis ikväll. YES. Om man lyckas komma in utan biljett utan köper i dörren, hoppas hoppas hoppas

Örebruu

Far till Örebro för att införskaffa mig lite nödvändigheter. Och kanske en studentklänning? who knows!


Hello sunshine

Sitter på altanen med datorn i knät och kollar ikapp alla bb avsnitt som jag missat. Riktigt mysigt faktiskt, och vaarmt. Klarar inte av att vara i solen längre idag, har solat hela dagen och dör lite av värmen nu. Och för första gången i mitt liv tror jag så har jag inte bränt upp mig helt med tanke på hur länge jag har varit i solen, gött. Haha förutom på halsen, lite oväntat men ska inte klaga, kunde varit hela kroppen liksom. Sen är jag bara såå sugen på att bada, men det kanske är lite tidigt? Får vänta tills sommaren!


Det som göms i snö kommer upp i tö

Likaså min mobil. RIP  ♥

Vi hade en liten grillkväll igår vid lopphomlarna, riktigt nice. Sen framåt kvällen vart det svinkallt och så jag Mickis, Robin drog till matte och kollade lite på stördaste filmen, haha! Förresten så var bland annat Tommy med på grillningen och överlämnade min kära mobil, haha helt död är den. Men det var ju väntat. Hoppas verkligen det går att laga..




Här var det dött

Känns som att det är dags att uppdatera lite här tror jag!

Studentkryssning i tisdags-onsdags, den var awesome! Jag ville verkligen inte gå av båten när vi skulle åka hem, ville bara fortsätta att festa. Helt galet bra var det där, ujujuj. Säger bara att det lär ju bli en kryssning till snart, en 100%PARTY kryssning eller nått, skulle vara så sjukt kul.

Sen har vi fått lov också, jag tog väl redan lov i tisdags skulle man kunna säga, kände mig egentligen sjuk redan i tisdags (sket man väl i på kryssningen) och sen i torsdags vaknade jag med feber så det blev ingen skola för min del. Men vaknade kl 3 och mådde så pass bra att jag kunde släpa mig till SSN och den nyktra innebandyturneringen. Ångrade lite att jag inte var med, skulle varit hur kul som helst. Satt iallafall och hejade lite på teknikarnas lag och dom från min gamla klass på natur.

Och i fredag åkte jag och jejje och Lina in och kollade lite på när Nevermind spelade, dom var skit duktiga faktiskt!

Ja det är väl typ mitt lov so long, mehe. Och älskar att vi har så fint väder nu när vi är lediga, helt sick. Så många timmars solande har det blivit, hoppas bara på att den albinon som jag är kan bli lite brun nu. Haha. Nej blir nog mer solande nu, pyss

Only hours away

Blandar lite packning inför imorgon och processrapportskrivande. Med lots of fruit

Jävligt gott ska ni veta

Risky business

Äventyrade mitt hår lite igår, hittade inte en toning jag ville köpa på Bellbox förra veckan så köpte en ljus askblond färg att ha i håret istället. Och för andra gången i mitt liv blev jag faktiskt rätt nöjd med färgen! Helt sjukt, det tillhör inte det vanliga. Men var lite rädd där ett tag, la i en nästan likadan färg förr förra sommaren (2009) och då blev håret mörkgrått. Färgade om det samma helg! hehe. Men nu hade jag bara i färgen  och sköljde ut den direkt och det blev så grå/blond jag ville ha det. Lite inpackningar och silverschampoo på det här och det blir kanoners :)

Färgen är nästan som på bilden tror jag, fast lite mörkare

 


It's a beautiful day

Hur underbart är inte vädret ute nu? Älskar det! Och det är inte det bästa med idag, utan på sista lektionen ringde dom från turistbyrån i linde och jag fick det jobbet jag helst ville ha i sommar! Gaaah vad allting är bra nu fan! Så nu har jag jobb nästan hela sommaren, och det kommer säkert vara lika chill som mitt förra sommarjobb, jag börjar tidigast kl 10 och jobbar bara 5 timmar. Hade egentligen velat slita som ett djur i sommar på nått skitjobb med bra lön, men det här låter fan bara för bra så tänker inte precis tacka nej.

Lycka alltså ♥

Nästan att man vill hoppa i sjön och ta sig ett dopp
sen kom man på att det är vedevågssjön... haha

La weekend

Har haft en helt okej helg, började med en impulsfest i linde med några sköna. Sen i lördags drog jag och syrran till Örebro för att kolla in nån studentklänning till mig, men såklart hittade jag en sån som jag ville ha i ett skylltfönster när alla afffärerna hade stängt. Lyckat. Så ska försöka ta mig till Örebro nästa helg igen. Och nu ikväll blev det grillkväll tillsammans med några söta flickor och några grabbar, så himla mysig med grillkvällar nu när det börjar bli så varmt! vårkänslor ♥ även fast solen gick ner när vi väl började, men det gjorde ingenting! haha.

Nu väntar sängen. Ska bli skönt med en 2 dagars vecka i skolan! Studentkryssning på tisdag också, hur bra som helst

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

FÖR VII SKA TAAA STUDENTEEN!

Äntligen har studentmössan kommit! Iallafall till oss som var sega med att beställa, alla andra har ju fått sina för länge sen. Ett steg närmare studenten alltså, fifan va braaa. Nu är det inte många veckor kvar! Och på tisdag drar vi på studentkryssningen också, AWESOME!




Pour myself a cup of ambition


Drar iväg mot skolan snart, rätt chill dag, jag har bara två lektioner! Men först ska jag och lollo snacka med vår handledare om vårt projektarbete, sedan ska jag på anställningsintervju! yeeaaah ska till turistbyrån och snacka med dom iallafall, hoppas verkligen jag får jobba där i sommar! Håller tummarna för att det ska går bra

Nationella ahead

Ska till skolan snart och skriva svenska nationella, skrivdelen. Vi ska sitta i 5 fucking timmar och skriva, fattar inte hur man ska orka! Aja, laddar upp med annanas, russin och naturgodis för att överleva dom 5 fucking timmarna.

Bra att vi slipper ha svenska lektioner efter det här iallafall! wiho

Nytt nytt nytt

Blev en tripp till Marieberg igår med la familia och fick med mig en hel del hem!

Hey you, you suck!

Kom inte hela vägen till skolan idag, jag måste läsa ut en engelskabok och skriva en recension på den tills idag och tänkte att det är ju bra om jag gör klart något av alla tusen skolgrejer jag ligger efter med.. så därför stannade jag hemma. Hade 2 prov idag också men jag klarar helt seriöst inte av att ha flera saker samtidigt att plugga på, då ger jag upp allt helt, som idag! Jag är inte motiverad alls till att göra skolarbeten och just detta gör mig ännu mer omotiverad, känns lite som en ond cirkel. puuh tur att det bara är två veckor kvar till lov iallafall!

Nu åter till boken. peace

Den går på repeat

Kan själv - Snöblind


Before night comes


Avslutar kvällen med Big Brother och en smoothie på banan, annanas och apelsin. Tummen upp!

Plugg söndag


Idag måste jag bli klar med 1000 skolarbeten känns det som. Läsa ut en engelska bok och skriva recension på den, skriva klar en annan engelska recension, börja plugga på psykologiprovet, spanskaprovet, göra klart religion redovisningen och börja plugga lite inför svenska nationella skrivdelen. Men först ut, kolla på Dead man walking och skriva en recension på den. Kul söndag

-


Last night

Gårdagen var grym! Tack vare tjejerna, love på er. Vaknade för inte så länge sen, helt sjukt att jag sov ända till kl 4! Och är fortfarande hur trött som helst, fick tvinga mig själv upp ur sängen. Ska iallafall ta en lung kväll, tigga godis av mamma och pappa som ska åka till linde och handla snart sen ska jag slänga mig i soffan och bara glo på film. Helt okej kväll.

Dance the night away


Kör en kvällens outfit, bara för att!

Phartey

Ikväll blir det utgång med tjejerna, kommer bli grymt! Har inte varit ute på hur länge som helst och är übertaggad. Nu ska jag bara bli klar med mina "utgångsrutiner": äta, sova, duscha, dra på partymusiken, fixa mig och sen draaa. Till strömpis så klart, men det är väl givet?

Så fucking klar med projektarbetet


Efter flera månaders slit är jag och lollo äntligen klara! och plötsligt kändes livet lite lättare, helt underbart. Och nu får jag tillbaka mina lediga tisdagar, sovmorgonen på fredagar och alla håltimmar som vi lagt ner på skiten, nu är det över!

Lost and found

Mysteriet om vart min älskade mobil tog vägen på julfesten har nu löst sig till slut! Fick ett sms av Tommy imorse när jag satt på bussen in till skolan och han sa att han har hittat min mobil nu, i sin trädgård. Den har alltså legat ute i snön i flera minusgrader hela vintern, haha den lär ju vara stendöd! Ska iallafall få den på måndag tror jag och får se hur den mår, ska nog ringa samsung och höra med dom om det är värt med nått upplivningsförsök. Men iallafall, vilken klant jag är. Ska ta bättre hand om mina mobiler nu i fortsättningen

Välkommen till min nya blogg!

Japp, tröttnade på min gamla blogg och startade den här istället!

Här finns länken till den gamla mmariapettersson.blogg.se för dom som vill veta


RSS 2.0