Frimis

Har precis tagit mig upp ur sängen, det blev inte alltför mycket sömn inatt. Drog till frimis med några sköna igår och det var tamejtusan bra där den här gången tycker jag! Sista sommarfredagen där innan strömpis öppnar igen och frimis levererade faktiskt, awesome. Idag ska jag bara ta det jävligt passivt här hemma, känns lite som att jag behöver det nu dagen efter.. Men kunde varit värre, kunde varit som förra söndagen efter parkfesten! he.. så lär inte klaga nu.

Jon Kortajarena

Killen från HM-reklamerna, enjoy

Vi är förlorare jag och du

Vaknade av att väckarklockan ringde 7.30 imorse, det är inte nådigt att gå upp så tidigt.. Det kändes lite konstigt, typ som att jag skulle upp och dra till skolan. Men dom dagarna är ju över, haha. Ändå, fick värsta skumma känslan, min kropp visste inte riktigt var det var frågan om tror jag. Jag skulle iallafall åka till linde och köra med körskolan vid 9.15 för första gången sedan i... november? Herregud. Tyckte det gick kass, men det tyckte inte henke så det var ju lite positivt! Inte långt kvar nu, huhu nervös..


Det löser sig

Aldrig slutat tro - Magnus Rytterstam

 

förjävlaskön


-

maybe it's not my weekend but it's gonna be my year
and I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
and this is my reaction to everything I fear
cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here

Jag behöver vidga mina vyer

Jag vill flytta härifrån. Nu. Det känns nästan som att jag har alla möjligheter till att göra precis vad jag vill inför framtiden, och förverkliga mina drömmar. Men jag står ändå bara och stampar på samma ställe som alltid. Att jag står ensam kvar när alla andra börjar leva livet? Och nu har jag blivit jättesugen på att skaffa lägenhet med! Hälsade på Sofie en sväng i veckan och kollade in hennes och Tonys nya lya och är hur avundsjuk som helst, haha. Jag vill också! Gaaah arbetslös i en vecka och jag är redan jättestressad över vad jag ska göra nu, när jag ska flytta, jobba, börja plugga, ja allt. Om allt skiter sig flyttar jag förmodligen till stockholm i vinter och börjar plugga, även fast jag skulle ta det här året som ett "jobb år" och bara tjäna massa cash. Det gick ju bra... Kan inte någon bara ge mig ett jobb så jag slutar gnälla tack?

-

some boys take a beautiful girl
and hide her away from the rest of the world
but I wanna be the one to walk in the sun

Rör mig mot stan

Ska käka middag med några från sommarjobbet ikväll, peace out


Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?

.

Just a walk in the park

I brist på annat att göra idag tog jag mig en promenad på 13-14 km, rätt lagom om man frågar mig! Sen fick jag  med mig kameran också som lite underhållning efter vägen och kom på att det enda som är bra med att bo på landet är nog att det är så sjukt vacker natur ibland! Haha men det skulle väl vara det enda positiva.

Snackade lite med nån random tant också som sett mig gå längst den vägen förut och kallar tydligen mig "den ihärdige motionisten." Haha! För det första är jag långt ifrån ihärdig när det gäller träning. Och jag tycker inte jag är värd att kallas motionist när jag bara... går liksom. Så fel ute en liten tant kan va. Men whatever

The history books forgot about us and the bible didn't mention us.


This is it. Nu när uppskrivningen och uppkörningen är bokad är det bara att köra köra köra och plugga plugga plugga! Är skitnervös! Klarar inte av att kugga, det är väl därför jag inte bokat tidigare. Men nu måste jag verkligen ha körkort om jag ska få nått jobb, så nu har jag väl inget val? Ska ut och övningsköra nu iallafall, lär träna så mycket jag kan nu!

And my head told my heartLet love growBut my heart told my headThis time noThis time no

-


Oh this town kills you when you are young

Det är är så himla typiskt! Bara för att jag är "ledig" nu så vaknade jag tidigt såklart och kände mig helt utvilad, medans jag kämpat mig upp till jobbet hela sommaren. Gah. Aja.

Skulle dra till Frimis igår, men blev inte av. Lite skönt att man slapp dra till just frimis ändå, tycker det stället suger, saknar strömpis.. Men är fortfarande as taggad på en riktigt bra utgång när alla är taggade och man är ett stort gäng som drar ut. Får hoppas på att folk är lediga snart och vill ut! Istället för utgång så blev det att träffa några av tjejerna i linde och bara hänga, nice det med.

Men nu väntar en heldag av städning, ommöblering av rummet, träning och mera. Lika bra att sätta igång i tid!

Arbetslös, värdelös

Gjorde sista dagen på jobbet idag, och måste erkänna att det känns lite konstigt att jag inte kommer gå tillbaka dit igen. Jag har ju trotts allt varit där i 7 veckor den här sommaren. Dom andra tjejerna jobbar helgen ut egentligen, men vi hade som en liten avslutning idag iallafall eftersom att det var min sista dag. Maria kom till jobbet idag fast hon var ledig och tog med sig några cupcakes till mig och katarina som jobbade. Hur snällt som helst! och as goda var dom också mihi. Kommer sakna tjejerna!

Never give up on something you can't go a day without thinking about

 


Love itVäskan kan vara mitt bästa köp i år! kostade 300 kr på... någon affär. Haha. Jag och min syster åkte till vår kusin Matilda och hennes lilla familj i värmland igår och stannade på Bergviks köpcentrum för att köpa en present till hennes lilla William, som förövrigt blev 10 månader igår! Han fyllde år 10/10 2010, lite kul sådär. Så såg jag väskan i ett skylltfönster och bara " den ska jag fan ha" så tog jag den till kassan och köpte den på direkten! Har aldrig bestämt mig för någonting snabbare i mitt liv tror jag. Tog med kameran dit bort för att knäppa nån bild på lille William, men glömde såklart bort det. Han kan iallafall vara den sötaste krabaten jag någonsin sett. Sen var det så sjukt länge sen vi besökte dom, får dra dit oftare.

Honey, I'm home!

Nu är det ju ett tag sen det hände någonting här, det har sett så dött ut så länge så känner mig tvungen uppdatera lite iallafall! Och nu tänker jag inte dra värsta förklaringen varför jag inte skrivit på ett tag som "blablabla jag har varit stressad blablabla faktiskt ett liv blablabla mycket att göra" osv. Blir så irriterad på folk som gör så, vem bryr sig egentligen om varför man inte bloggat? Iallafall om man inte har en känd blogg. Jag lovar att jag ska försöka pigga upp det här stället med min närvaro framöver. Be patient with me

RSS 2.0