Fungeringar. Ånger. Drömmar. Livet

Jag har tänkt och tänkt. Och tänkt lite till på vad jag vill göra i framtiden. Har kommit på nu att jag verkligen vill flytta till Linköping redan i höst och börja plugga.. Sen vill jag samtidigt plugga till hudterapeut i Stockholm. Och jag vill tjäna pengar. Ut och resa. Allt på samma gång! Att ha jobb och en egen lägenhet i linde skulle inte sitta helt fel, nu när nästan alla jag känner kommer bo kvar eller iallafall vänta ett år innan de ger sig iväg och pluggar någon annanstans. Jag hatar att jag måste bestämma mig för något av allt jag vill, jag är den personen som är mest  omöjlig till att fatta ett beslut och hålla fast vid det. Hur ska jag klara det här tro?

I know just what you want, you don't want to be alone


Det är att leka med eld när jag drar upp det här igenAll the things I was fighting to keep out
Always found a shortcut back in
Breaking plans that I was making

Here comes the sun


Can't find entrance

I'm always on the lookout
For new mountain peaks to climb
But when I get to that high top
I'm on level with the ground

Dags att tjäna lite cash!


Började mitt sommarjobb idag. Drömde mardrömmar om hur dåligt det skulle gå, haha. Inte okej början! Men det gick hyfsat iallafall. Men jag tänker aldrig mer skaffa nått sommarjobb eller så där jag måste stå i kassan, det märks att jag inte räknat matte på flera år kan jag ju säga, skämmigt dålig på matte är jag! Äh vad gör väl det så länge mina pengar rullar in ändå! hähä

Glad midsommar!


Min midsommar kommer bestå av grillning, lite dricka och fina vänner. Awesome

What's up

Idag gick jag upp innan kl 8.00 för första gången sen sommarlovet började. Det var en riktigt tung morgon kan jag säga! Har blivit van vid att vakna kl 13.00... Kom upp iallafall, skulle hälsa på min kära farmor i Södertälje. Jag skulle egentligen köra dit och hem men min tidsrytm var helt rubbad och jag har varit jättetrött hela dagen, så vågade inte köra då.

Nu ska jag kila över till Malin en sväng och grilla med några, puss


Is that alright?

Finaste låten jag vet just nu, den har fastnat på hjärnan!

9 Crimes - Damien Rice


Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you

It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

Kortaste sommarlovet ever

Från och med nu har jag bara 2 veckor kvar på sommarlovet, hur ska jag klara detta i sommar!? ska jobba i 7 veckor. Känns som att sommarlovet kommer ta slut innan det ens har börjat.. Fast det finns ju de som har det värre så jag ska väl inte klaga. Hoppas det regnar hela tiden jag jobbar så jag inte missar det fina vädret iallafall hehehe.. Och nu när jag har ledigt och all tid i världen (i 2 veckor) ska jag börja ta tag i de sakerna jag verkligen borde tagit tag i för länge sen! Träna och plugga körkortsteori/övningsköra är mina prioriteringar just nu. Kommer gå fint.

Nu ska jag snart hoppa upp på cykeln för att hitta en bra cykelväg till linde, så jag kan ta mig till jobbet i sommar tiden då jag inte har körkort. Blir nog genom bohr om jag inte tappar bort mig efter vägen, vad jag kommer ihåg är det massa sidovägar som jag säkert kommer virra runt på! Mitt lokalsinne är inte och leka med.

Home alone

Åkte med familjen till linde och handlade mat till mig idag, jag kommer vara själv här hemma nu i 2 dagar och ska tydligen själv ansvara för min egen överlevnad. När vi var där passade jag också på att köpa nya brillor eftersom att någon söp bort mina på studentfesten. It wasn't me. Köpte exakt likadana, dom är bäst ♥

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most


Pajas

Vissa personer kan man bara inte låta bli att skratta åt

Student 2011

Den senaste veckan har verkligen varit grym, att jag var bakis halva tiden och hade sömnbrist har jag nästan helt förträngt vid det här laget, allting va så himla roligt! Man vill bara göra om allting nu igen! Alla fester, karnevalen, champanjfrukosten, utspringet och flakåket blir ju minnen för livet <3 kommer aldrig glömma när vi satt inne i aulan timmen innan vi skulle springa ut, några var jättenervösa och andra var bara så sjukt taggade. Roligaste var ju när estet tvåorna började spela Kom igen Lena av Håkan och vi var en massa studenter som sprang fram till scenen och bara röjde där framme, även fast lärarna försökte stoppa oss! haha kung. Sen är jag jättenöjd med mina betyg, kanske inte är de allra bästa, de har ju dalat sen jag slutade natur, då fick jag iallafall med mig några MVG:n. Men det betyget jag är mest nöjd med är ändå i spanska steg 2, fick inte IG som jag trodde!

Så, nu har jag klarat av 3 år på gymnasiet, 1 på natur och 2 på sam. Egentligen ville jag börja plugga i höst även fast jag är så sjukt skoltrött, känner att jag verkligen behöver ett miljöombyte. Men ska införskaffa mig någonting i år som jag velat ha en jättelång tid så ska jobba ihop pengar så jag kan fixa det först. Sen drar jag här ifrån snabbt som tusan!

 


-

Let's just drink to get drunk and tell each other everything
For a drunken mind speaks a sober heart

Sista studentfesten

Så var den sista studentfesten avklarad, och måste nog säga att det var den bästa också!Började hos Sofie, sen drog hon jag och Tony ner till Tobbe och drack lite och vart joinade av Jimmy efter ett tag. Efter det drog vi ner till loppholmarna där i princip alla var som skulle till studentfesten, så det var riktigt kul! sedan drog alla till bistro. Det var hur svettigt som helst på dansgolvet, så vi drog och badade vid kl 12.00. Det var första doppet för mig i år, och det var riktigt skönt kan jag lova.

Men nu ska jag ta och slänga mig i sängen, vi i klassen ska ju upp rätt tidigt och börja fixa inför karnevalen. Natti

Studentveckan har börjat!

Nu har veckan vi alla väntat så länge på börjat, studentveckan såklart! Vi som har pratat om den sen vi började färsta året på gymnasiet och nu fan är det 92:ornas tur att röja! haha yeah. Schemat över veckan:


Måndag: studentfest!

Tisdag: fixa inför karnevalen + grillning med klassen?

Onsdag: brännbollsturnering + talangjakt + gymnasiefest

Torsdag: karnevalen!

Fredag: studenten! med champangefrukost, avslutning, flakåk och hotellet på kvällen. blir fint


-

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

Balen ♥

Jag kan inte fatta att jag inte ville gå på balen förut, då hade jag verkligen missat nått! Alla var jättefina! Det var nästan så att man inte kände igen alla först. Sen vart jag nästan lite tårögd när vi kom dit, att allt var så fint och att det här är ett steg närmare studenten och att jag snart inte kommer se många av människorna som var där mer.

Tack till alla fina vänner som gjorde kvällen så underbar. Kärlek på er alltså ♥

Roligaste på kvällen var nog att åka limo dit! Fyfan ska ha en sån en vacker dag

RSS 2.0